Aition kapasiteetti

Katsomon puolella on 12 istumapaikkaa ja baaritiskikatsomopaikkoja on 6, joten suosittelemme aitiotamme käytännössä korkeintaan 18 hengelle. Istumapaikkoja löytyy ison pöydän ääreltä 12 kpl joten ruokailut ja kokoukset ovat toimivia vielä tällä henkilömäärällä.
Aitiomme on sallittu maksimissaan 20 hengelle.  

Aition vuokra

Aition vuokran hinnoittelu on yksilöllistä tapahtumasta ja tapahtuman viikonpäivästä riippuen. Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella niin saat tarjouksen! Käyttämällä tämän sivuston etusivulla olevaa tarjouspyyntöä varmistat myös parhaan mahdollisen hintatason koska näin et maksa välikäsille.
Hintamme ei sisällä pääsylippuja eikä tarjoilua.
Tarjoilut aitiossa pidettäviin tilaisuuksiin varataan Restel Ravintolat Oy:n kautta ja siksi omien eväiden vienti aitioon on kiellettyä.  

Aition varusteet

Aitiossamme on minikeittiö jossa tarjottava ruoka pysyy lämpimänä ja tilava jääkaappi josta saat virvokkeet kylminä käyttöösi. Seinältä löytyy iso LCD-TV jota voi käyttää palaverien esitysten apuna. WC-tilat löytyvät heti aition oven takaa käytävältä, ja ne ovat yhteisesti vain kuuden aition käytössä joten tapahtuman seuraaminen ei kärsi pitkien WC-jonojen vuoksi.

Aition sijainti

Aitio 504 sijaitsee idänpuoleisella pitkällä sivulla pelikentän keskiviivan tuntumassa, ylhäällä muiden katsojien yläpuolella.
Tämän aition valtti on huippuhyvät näkymät itse tapahtumaan!
Katso aitiokartasta aition tarkempi sijainti.
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.